Redknapp: Kranjčaru i Modriću sviđa se igrati uz Gudjohnsena

HRVATSKI nogometaši Tottenhama dobili su vrlo dobre ocjene za nastup u 2:1 gostujućoj pobjedi kod Stoke Cityja u 31. kolu Premiershipa.

Nakon što je Times Luku Modrića proglasio igračem utakmice, The Sun i Daily Mail složni su oko ocjene da je nastup hrvatskog trojca itekako koristio Redknappovoj momčadi da pobjedom potvrdi četvrto mjesto ljestvice engleske Premier lige.

The Sun je igračem utakmice proglasio Eidura Gudjohnsena (8) za kojeg je menadžer Harry Redknapp izjavio:

"On je sjajan igrač izvrsnog pregleda. Nije čudo da je igrao u Barceloni i Chelseaju, a i Modriću i Kranjčaru sviđa se igrati uz njega. Igraju na sličan način, dodaju i kreću se, pametni su i ne gube lopte. Sviđa mi se to."

U istom mediju hrvatski je trojac vrednovan jednakim sedmicama. Svi su nastupili praktički u punoj minutaži, s time da je Kranjčar travnjak napustio tridesetak sekundi prije posljednjeg sučeva znaka.

Daily Mail se priklonio ocjeni Timesa, prema čijem je izvještaju Modrić bio najbolji igrač utakmice. Iako se hrvatski veznjak nije upisao na listu strijelaca za Spurse (učinili su to Gudjohnsen i Kranjčar), vukao je konce igre i bio zaslužan za brojčanu prednost gostiju na stadionu Brittania. Naime, za dva prekršaja nad njime Dean Whitehead zaradio je dva žuta kartona, odnosno isključenje u 49. minuti utakmice.

Modrić je u tom dnevniku ocijenjen osmicom, Kranjčar sedmicom, dok je Ćorlukina igra vrednovana ocjenom šest.

Pročitajte više