Redknapp: Mali Modrić nije htio pucati penal

PRED TV-kamerama Sky Sportsa Harry Redknapp morao je još jednom opravdavati loše pucanje penala svojih nogometaša, posljedica čega je bio poraz u finalu Carling Cupa.

Manchester United slavio je na Wembleyju 4:1 pobjedu nakon raspucavanja penala u nedjeljnom finalu. "Da smo u igri u tom času imali Keanea, Defoea ili Pavljučenka, mogli bi odabrati dobre pucače. No, nije ih bilo. Nismo među igračima na travnjaku imali dobre izvođače", izjavio je Redknapp otkrivši da je pucanje 11-erca odbio i Luka Modrić:

"Pitao sam malog Modrića bi li pucao. Rekao je da se ne osjeća sigurnim, jer da je promašio zadnji put kada je pucao. Vidio sam da niti David Bentley nije siguran, ali je ipak pristao i promašio. Događa se to. I John Terry je promašio u finalu Lige prvaka prošle godine".

Kad su u pitanju obrane Manchesterova vratara Bena Fostera, koji se u pauzi pomagao iPodom, Redknapp je komentirao:

"Nije mu mogao pomoći jer nikad nije mogao vidjet Bentleyja kako puca, baš kao što nije niti vidjeti Ćorluku. Niti jedan niti drugi ranije nisu pucali. Ne može tu pomoći nikakva tehnologija. Neće iPod pomoći nikom obraniti penal Ryanu Giggsu kad pogodi od stative. To se ne brani. Nismo vježbali penale, nisu ni oni. Nisu nas zbog toga pobijedili. Jednostavno su bolji šuteri".

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više