Redknapp: Modrić nije htio igrati protiv Cityja

UOČI utakmice protiv Manchester Cityja, dajući izjavu za ESPN, Harry Redknapp na reporterkino je pitanje o Modriću odgovorio da je Luka sam tražio nastup u utakmici. Nakon utakmice je, međutim, ispalo da je Redknapp lagao: posramljen visokim domaćim porazom (5:1) i Modrićevom slabom izvedbom, trener je nakon utakmice otkrio istinu.

"Luka mi je došao danas prije utakmice u 11.30 sati i rekao mi: "Ne osjećam da mi je danas glava na pravom mjestu. Ne bih igrao." Rekao sam mu: "Ja osjećam da bi ipak trebao. Trebam te. Moraš zaigrati." Rekao sam mu da imamo problema s ozljedama i uvjerio ga da ga trebamo na igralištu. Rekao sam mu da je naš glavni igrač."

"Neke od novina u nedjelju su objavile da Chelsea za njega sada nudi 40 milijuna funti. Dok se još uvijek nada prelasku u Chelsea, tražeći svaku pa i najmanju okolnost koja bi mu dala naslutiti da će se to na kraju dogoditi, vrlo vjerojatno čini ono što mu drugi savjetuju, a savjetuju mu da je izbjegavanje nastupanja za Tottenham najbolji način da si izbori transfer."

Unatoć Modrićevoj odlučnosti da preseli na White Hart Lane, Redknapp je sve uvjereniji, barem tako tvrdi, da će 25-godišnji hrvatski veznjak ostati:

"Od početka sezone osjećam da Modrića uvjeravaju da ovo nije dobar klub za njega. Uistinu smo zbog toga svo ovo vrijeme bili u teškom položaju. Kada ljudi žele žarko otići, onda to stvara ozbiljan problem. Pa ipak, nadam se da će za dva do tri dana, kada prijelazni rok napokon završi, Modrić i dalje biti tu i da će napokon krenuti naprijed. Ne vjerujem da će otići. Predsjednik Levy odrješit je u odluci da ga ne pusti. Kad se Modrić vrati s reprezentativne akcije, prijelazni će rok biti završen, kao i naš problem."

Pročitajte više