Redknapp: Moj prelazak u Chelsea? Imam ja još posla u Tottenhamu

HARRY REDKNAPP, menadžer nogometaša Tottenhama, distancirao se od novinskih sugestija kako će po završetku sezone preseliti iz sjevernog u zapadni London, te preuzeti vođenje Chelseaja.

U intervjuu za Daily Mirror, strateg  Spursa odbacio je nagađanja iz novinskih tekstova tijekom vikenda kako ga je Chelsea identificirao kao potencijalnog nasljednika Carla Accelottija na kraju ove sezone.

"To je špekulacija. Nikada nisam razgovarao ni sa kime iz Chelseaja. Nitko iz tog kluba mi nije naznačio da su zainteresirani za moje usluge. Imam ja još posla u Tottenhamu, sretan sam s tim poslom", izjavio je Redknapp.

Njegov ugovor s Tottenhamom vrijedi do lipnja 2013. godine. Ranije ga se spominjalo kao glavnog kandidata za nasljednika Fabija Capella na klupi engleske reprezentacije, nakon Eura sljedeće godine, kada završava Capellov ugovor s Engleskim nogometnim savezom.

Redknapp je trenutno zaokupljen jedino borbom za četvrto mjesto, koje nudi izlaz u Ligu prvaka i sljedeće sezone. U aktualnoj je momčad Luke Modrića, Vedrana Ćorluke, Nike Kranjčara i Stipe Pletikose doveo do četvrtfinala, ali preko Real Madrida nije mogao i dalje.

- Ovaj klub nije daleko od toga da se bori i za naslov prvaka Engleske. To sam i ranije govorio, stojim i sada iza toga. Treba još malo ''stisnuti''. S jednim ili dva kvalitetna pojačanja, borba za titulu u Premiershipu je apsolutno moguća. Bolji igrači donose vam i bolju momčad – mudro je zaključio Redknapp.

Pročitajte više