Redknapp: Moramo učiniti sve kako Modrić ne bi otišao

POSLJEDNJIH se tjedana po Engleskoj vrti priča kako bi Luka Modrić mogao napustiti White Hart Lane u sljedećem prijelaznom roku. Dva su razloga za to. Prvi je da se prema mišljenju dijela nogometne kritike nije najbolje snašao na Otoku te da mu Premiership ne odgovoara. Drugi jest sve glasnija špekulacija da talijanski giganti Inter i Juventus planiraju dovesti Modrića u svoje redove.

Također, spominje se i mogući odlazak Aarona Lennona u Liverpool, naime Tottenhamovo krilo igra odlično u posljednjim utakmicama te je uz Modrića svakako najbolji pojedinac Spursa.

Tottenham će ove godine nastojati zadržati svoje ključne igrače i za sezonu 2009./2010. te pokušati izbjeći ono što im se dogodilo prošlog ljeta, a to je da su otišli i Dimitar Berbatov i Robbie Keane, koji su praktički zabili sve pogotke za Spurse u prošloj sezoni. Tako barem tvrdi menadžer Redknapp.

"Puno se priča o odlascima, no nećemo prodavati glavne igrače na ljeto, to je sigurno. Ostat će ovdje jer Daniel Levy želi zadržati naše najbolje igrače", rekao je Harry Redknapp.

"Prošle sezone dogodilo se da su oni koji su htjeli otići (Keane i Redknapp) to i učinili. Moramo učiniti sve kako se takvo nešto ne bi ponovilo", zaključuje Harry Redknapp. 

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više