Redknapp: Niko bi trebao biti proglašen pojačanjem godine

CHELSEAJEV veznjak Joe Cole posljednjih se dana spominje u kontekstu odlaska iz Abramovičeva kluba. Engleski ga mediji još jednom sele u Tottenham i to prije svega zbog povezanosti s menadžerom Spursa koji je njegov veliki fan. Ipak, takvo će se što teško dogoditi ako je vjerovati Harryju Redknappu koji je Colea predstavio publici 1998. godine kada su obojica bili u West Hamu.

"On je sjajan nogometaš, znam to jer sam ga trenirao u West Hamu. No, takvih u momčadi imam mnogo. Ne nedostaje mi klasnih igrača koji su dovoljno ofenzivni. Imam Luku Modrića, Niku Kranjčara, Aarona Lennona, Davida Bentleyja, pa kao što vidite ne manjka nam ih", veli Redknapp koji je sklon hvaljenju svojih Hrvata.

"Niku smo platili samo 2,5 milijuna funti"

Ovaj puta koncentrirao se na Kranjčarov značaj u Spursima.

"Nije mi jasno zašto se Niku ne spominje u pričama o pojačanju godine, jer bi za njega trebalo biti mjesta u toj konkurenciji. Kako je on samo fantastično pojačanje za nas. Platio sam ga 2,5 milijuna funti kada sam ga doveo u Portsmouth, a jednako toliko i kada je došao ovdje. "

"Prvi puta kada sam gledao Niku pomislio sam da je sjajan tehničar, a od kada smo ga doveli na White Hart Lane igra kao top-klasa. Svakako je i bonus to što iz veznoga reda pomaže pogocima kao i njegovo razumijevanje sa suigračima iz reprezentacije, Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom",  pohvalio je svog i veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije Redknapp.

Pročitajte više