Redknapp: Vrijeme je da razbijemo veliku četvorku

UOČI subotnjeg derbija 5. kola Premier lige, koji na White Harte Laneu igraju nogometaši Tottenhama i Manchester Uniteda, trener Londončana Harry Redknapp ponovio je da je njegova momčad spremna na velike stvari.

"Moguće je da se ove sezone probijemo među četiri najbolje engleske momčadi. Štoviše, vrijeme je da to netko učini", kazao je Redknapp u petak poredavši potom sve svoje kandidate:

"Aston Villa izgleda mi jako dobro. Sviđaju mi se njihova ovoljetna pojačanja. Everton je spreman ugroziti veliku četvorku, a Manchester City izgleda vrlo, vrlo snažno. Mislim da je moguće pomrsiti račune Manchester Unitedu, Liverpoolu, Chelseaju i Arsenalu. Mislim da to možemo učiniti i mi. "

Tottenham s četirima pobjedima u četirima prvim kolima uživa u najboljem ligaškom startu nakon sezone 1960/61. Predstoje im derbiji s Manchester Unitedom pa Chelseajem.

"Definitivno bih iz tih dviju utakmica odmah prihvatio četiri boda. I igrači počinju vjerovati da su dovoljno dobri za Top 4, no činjenica je da nas u sljedećim dvjema utakmicama čekaju dvije od triju najboljih europskih momčadi."
 

Pročitajte više