Rehhagel: Protiv Argentine moramo odigrati utakmicu života, tad ćemo imati šanse za pobjedu

IZBORNIK grčke nogometne reprezentacije Otto Rehhagel svjestan je težine zadatka koja je pred njegovim igračima, utakmice s Argentinom o kojoj ovisi njihov plasman u drugi krug natjecanja SP-a.

Nakon prva dva kola Grčka je treća u skupini s tri osvojena boda, isto koliko ima i drugoplasirana Južna Koreja, dok je na vrhu Argentina koja je osigurala plasman u drugu fazu natjecanja sa šest bodova.

"Argentina je vrhunska momčad, superiornija Grčkoj. Očito je da će biti dominantni na terenu i moramo smisliti način kako se s njima nositi. Svi znamo da Argentina ima nevjerojatnu kvalitetu u svojim redovima i mi smo sretni što se imamo priliku kvalificirati u dvoboju s njima", rekao je Rehhagel.

Grčka će osigurati plasman dalje tek ako pobijedi Argentinu sa tri ili više golova razlike, a u slučaju svakog drugog rezultata europski prvaci iz Portugala 2004. godine bi ovisili o rezultatu utakmice Nigerije i Južne Koreje.

"Svi naši igrači moraju odigrati utakmicu života i tada ćemo možda imati šansu za pobjedu", dodao je njemački stručnjak uoči utakmice s Argentinom koja je na rasporedu u utorak u Polokwaneu.

Pročitajte više