VIDEO Cindrićevi Ogulinci dominiraju u Splitu: "Naš Luka jede sarmu, Karabatiću nemaš šanse!"

Foto: Ivo Cagalj / Pixsell, Index

OKO 11 tisuća ljudi dočekat će večeras reprezentaciju Hrvatske na tribinama Spaladium Arene na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva u utakmici protiv Srbije.

>>> Idete na utakmicu večeras? Kako se spremate? Šaljite nam svoje navijačke fotke i videa na desk@index.hr ili preko naše Facebook stranice.

Pogledajte atmosferu na ulicama Splita i među hrvatskim navijačima uoči večerašnje utakmice sa Srbijom.

U Split je stigla velika skupina navijača iz Ogulina, ovdje su zbog Hrvatske, ali i svog Luke Cindrića. Pogledajte što su nam rekli.

"Balkanski klasik", kako večerašnji derbi (20:30) najavljuje rukometni svijet, bit će prva službena utakmica hrvatske rukometne reprezentacije u Splitu nakon Svjetskog prvenstva 2009. godine.

U osunčani Split stižu tisuće navijača iz svih dijelova Hrvatske i dijaspore, ulaznice se na ulici prodaju i po dvije-tri tisuće kuna.

Na utakmicu dolaze najviši hrvatski dužnosnici, premijer Andrej Plenković i predsjednica Kolinda. Rukometašima su sreću poželjeli i nogometni reprezentativci Mario Mandžukić i Ivan Perišić, koji će večeras također biti u Spaladiumu. Podrška Lini Červaru i omiljenoj reprezentaciji stiže iz minute u minutu na društvenim mrežama. 

Zbog održavanja Europskog prvenstva u rukometu u Splitu, organiziran je besplatan prijevoz navijača u petak, nedjelju i utorak prema sljedećem rasporedu:

HNK Split - Spaladium Arena - 17:00, 18:00 i 19:00 sati
Spaladium Arena - HNK Split - 20:30 i 22:30 sati

Prema potrebi, pored definiranih polazaka, linija će prometovati i češće - poručili su iz Prometa.

 

Pročitajte više