Richards: Ćorluka mi je rekao samo - Ne opet!

"SVE ŠTO mi je moj hrvatski suigrač Vedran Ćorluka rekao nakon što smo saznali da smo u istoj kvalifikacijskoj skupini za svjetsko prvenstvo bilo je: 'Oh, ne opet'", piše Micah Richards u svojoj kolumni za BBC.

"Prošli su tjedan na Wembleyju bili bolja momčad, ali to što se dogodilo je sad iza nas. Kad se idući put sastanemo, neće nam biti važna osveta, ali svakako se moramo dokazati", govori Richards o dvoboju koji je sudbina očito željela ponoviti.

Richards priznaje da nije dobro upoznat s ostalim protivnicima u skupini, ali i dodaje kako se veseli dalekom putu u Ukrajinu, Kazahstan i Bjelorusiju. "Što više mjesta posjetiš u životu, to bolje. Barem ću imati što pričati unucima. Uvjeti u nekim zemljama protiv kojih igramo možda neće biti najbolji, ali želim otići tamo i vidjeti kako izgledaju. Engleski reprezentativci nemaju puno vremena za turističke obilaske, ali nešto ćemo vidjeti".

Richards se također pohvalio svojim šampionskim statusom u najpopularnijoj simulaciji nogometa na svijetu. "Izašao je novi Pro Evolution Soccer, cijela momčad ga igra. Mislim da mogu s pravom reći da sam Cityjev šampion!" Kao glavne konkurente navodi Ishmaela Millera i Daniela Sturridgea, ali nije otkrio kako se Ćorluka snalazi s gamepadom u ruci.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više