HNL

Rijeka kupila španjolskog veznjaka u Istri

Foto. HNK Rijeka

DANI IGLESIAS novo je ime u redovima Rijeke. Španjolski nogometaš koji je lani nosio dres Istre 1961, potpisao je ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

"Jako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku koja je veliki klub i ovo je veliki korak prema naprijed u mojoj karijeri. Nadam se da će ovo biti dobra sezona, i za mene, i za klub", rekao je Dani Iglesias nakon potpisa ugovora na Rujevici.

Dani je prve korake napravio u Composteli, a put ga odvodi u Deportivo iz La Corune te Alaves. Nosio je dres španjolske reprezentacije do 17 godina. O svojim karakteristikama kaže: 

"Preferiram poziciju ofenzivnog veznjaka, ali mogu igrati i povučenije ili na poziciji krila".

U dresu Istre 1961 skupio je 20 nastupa.

"Poznajem konkurenciju u Hrvatskoj. Bit će ovo velik izazov za nas, pokušat ćemo sve da izborimo plasman u skupine Europa lige i ostvarimo što bolje rezultate u prvenstvu i Kupu Hrvatske", rekao je Iglesias koji se lani već prilagodio životu u Hrvatskoj.

"Uživao sam u Istri, uživam u Hrvatskoj. Zemlja i ljudi mi se jako sviđaju, volim hrvatski nogomet, ovo je dobra liga u kojoj mogu pokazati što znam i napredovati", zaključio je Dani Iglesias.

 

Pročitajte više