RIJEKA MORA POČETI SKUPLJATI BODOVE Ovo su igrači kojima Kek večeras vjeruje

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je spremna za treću utakmicu Europa lige. Hrvatski prvak večeras od 21:05 sati igra kod Austrije u skupini D. Vodeći Milan dočekuje drugoplasirani AEK, pa će momčad Matjaža Keka loviti pobjedu u Beču i pokušati se uključiti u borbu za drugo mjesto.

"Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći", rekao je Domagoj Pavičić.

Austria je u kvalifikacijama izbacila Osijek nakon pobjede 2:1 u gostima te poraza 1:0 u Beču. Trenutačno je četvrta u prvenstvu, a izgubila je od Sturma u posljednjem susretu prije nekoliko dana...

"Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog,  i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum. Austrija ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja ekipa u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi, zaključio je Renato Punčec.

 

Pročitajte više