Rivaldo će igrati za Hajduk?!

OVA EUFORIČNA, ali posve nerealna vijest glavna je tema razgovora proteklih dana u gradu pod Marjanom. Naime, Slobodna Dalmacija piše kako bi slavni brazilski reprezentativac trebao svoju karijeru završiti upravo u Hajduku.

Naime, Rivaldu su 33 godine, što i nije puno s obzirom na njegov igrački kalibar, no Milan ga se odavna riješio pod izlikom da je "fizički pretanak".

Nadamo se da ta odluka moćnog talijanskog kluba neće stvoriti dvojbu Hajdukovih čelnika oko velikog "transfera" i da Štimac neće pomisliti kako Rivaldo, ako ne i za Milan, nije dovoljno fizički jak niti za Hajduk.

U realizaciji posla osim Štimca i njegovih "brazilskih veza", preko kojih je ljetos doveo i Pabla Munhoza, spominje se i Ćiro Blažević sa svojim jakim “grčkim vezama” koje je uspostavio kao trener PAOK-a.

Rivaldo je nakon prošle sezone koju je odigrao za Olympiakos sada slobodan igrač.

Već je poznata priča oko dovođenja velikih imena u Hajduk, naročito u vrijeme kada splitski klub treba zaigrati u Ligi Prvaka. Tako samo na Poljudu trebali gledati Nigerijca Amunikea, potom i Brazilca Ze Maria.

Kad već nismo u mogućnosti gledati, možda bi trebali prestati i slušati teorije, kojima nas, izazvani osvojenim naslovom prvaka i porastom apetita, čelnici "Bilih" sve češće bombardiraju.

Pročitajte više