Robbie Keane: Modrić je ogromno pojačanje

IRSKI reprezentativac i zvijezda Tottenhama Robbie Keane smatra kako je dovođenje Luke Modrića pravi pokazatelj da čelnici kluba žele razbiti hegemoniju velike četvorke sljedeće sezone.

Keane napominje kako je za dovođenje kapetana Dinama ipak bilo najvažnije to što je Tottenham osvojivši Liga kup osigurao Europu sljedeće sezone.

"Da nismo izborili Kup Uefe, teško da bismo ga uspjeli dovesti, jer to je igrač koji mora igrati u europskim utakmica", napominje Keane.

Irski napadač smatra kako klub s White Hart Lanea sada ima velike šanse za uspjeh, kojim će onda primamiti još velikih igrača.

"Od vitalnog je značaja da napredujemo iz sezone u sezonu. Dogodine jednostavno moramo pokušati pomrsiti račune najboljim klubovima na Otoku. Uspijemo li u tome, svakako ćemo nastaviti privlačiti igrače poput Modrića", napominje Keane i dodaje kako će Luka vrlo brzo postati ključan igrač Tottenhama.

"Sudeći po onome što sam vidio protiv Engleske, kad je bio fantastičan u dresu Hrvatske, jasno je da će biti ogromno pojačanje. Modrićeva kreativnost u veznom redu puno će pomoći i meni kao napadaču. Čini mi se da će se Modrić savršeno uklopiti u našu momčad i igru, jer voli kad je lopta na zemlji, precizan je dodavač i odlično otvara brze kontranapade", dodao je strijelac 15 prvenstvenih golova ove sezone.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više