Robinho: Brazil može izgubiti od bilo koga

"U OVOM trenutku Brazil može izgubiti od bilo koga", rekao je brazilski nogometni reprezentativac i napadač Manchester Cityja Robinho.

Brazil u nedjelju, u Venezueli, igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se za dvije godine održati u Južnoafričkoj Republici. Tri dana nakon toga u Rio De Janeiru će ugostiti Kolumbiju.

Reprezentacija prepuna nogometnih zvijezda ne oduševljava igrama i rezultatima u kvalifikacijama Južne Amerike. Osam utakmica i svega 13 bodova nije rezultat koji oduševljava simpatizere Brazila, međutim u zahtjevnoj kvalifikacijskoj grupi trenutačno zauzimaju drugo mjesto iza lidera Paragvaja koji ima četiri boda više.

"Mnogi ne respektiraju Venezuelu, jer nemaju veliku tradiciju, no mi znamo da danas Brazil može izgubiti od bilo koje reprezentacije", upozorava Robinho.

"Moramo biti ponizni i u utakmicu uči s poštovanjem prema protivniku. Svaka utakmica nudi drukčiju priču, a u ovom poglavlju Brazil će biti spreman", zaključio je brazilski napadač.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više