Rodrygo ispod Realova dresa imao poruku "molite za RS". Evo što to znači

Foto: EPA

REAL MADRID je u nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo čudesnim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo golovima Joselua u 88. i 91. minuti.

Real je imao više prilika za pogodak, a jednu od njih u prvom poluvremenu promašio je Rodrygo (23). Nakon što brazilski krilni napadač nije zatresao mrežu Bayernova golmana Manuela Neuera, nezadovoljstvo je pokazao prekrivajući lice dresom. Na taj je način otkrio poruku koju je imao ispod dresa, ispisanu na bijeloj majci, a ona je glasila "pray for rs", odnosno "molite za RS".

Mlada zvijezda time je gotovo sigurno poslala poruku brazilskoj saveznoj državi Rio Grande do Sul, koja je pogođena katastrofalnim poplavama i na koju se odnosi "RS". Brazilac je pokazao kako suosjeća sa svojim sunarodnjacima.

Rodrygo ima 22 nastupa za Brazil

Rodrygova profesionalna karijera počela je u Santosu, iz kojeg ga je Real doveo 2019. godine za 45 milijuna eura. Dosad je upisao 212 nastupa, 54 pogotka i 41 asistenciju za madridski klub i s njim osvojio devet trofeja. Također, ima 22 nastupa i pet pogodaka za reprezentaciju Brazila. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 100 milijuna eura.

Pročitajte više