Rodrygo je zaljubljeno buljio u Ronalda, a onda učinio nešto nevjerojatno

Screenshot: Twitter

BRAZIL je pobjedom nad Švicarskom (1:0) već nakon drugog kola skupine osigurao prolazak u nokaut-fazu SP-a. Osim strijelca Casemira, junak pobjede bio je Rodrygo, koji je ušao na poluvremenu i pred kraj utakmice namjestio trijumfalni gol.

Zato je nakon utakmice velikan i stručni televizijski komentator Ronaldo Nazario krilnog napadača Reala pozvao na razgovor u studio. Kada je čuo tko ga zove, Rodrygo je otrčao u studio u punoj opremi te u fotelju sjeo u dresu i kopačkama. Toliko je bio impresioniran legendom da je cijelo vrijeme zaljubljeno gledao Ronalda te zamuckujući govorio: "Velika mi je čast pričati s Vama... Ovo je senzacionalno..."

Međutim, ono što je Rodrygo napravio na kraju kratkog razgovora je nevjerojatno i postalo je viralno. Nakon pozdrava i rukovanja s Ronaldom sagnuo se među njegove noge te ga trljao i mazio po njima. Zatim je to ponovio na svojim nogama. Ronaldo je šokirano gledao što mu Rodrygo radi, a onda se grohotom nasmijao. Mladi as kasnije je objasnio: "To sam napravio da na mene prijeđe malo Ronaldove magije."

Pročitajte više