HRVATSKI NOGOMETAŠI

Roma predstavila bivšeg igrača Hajduka. Navijači su odmah primijetili grešku

Foto: Screenshot

TALENTIRANI Mate Ivković (16), kadet Hajduka i mladi hrvatski reprezentativac, novi je igrač Rome. Mate je prije nekoliko dana u pratnji svojih roditelja otputovao u Rim te finalizirao transfer u Romu. Danas je predstavljen putem službenih Rominih kanala na Twitteru.

Ipak, slavnom talijanskom klubu se prilikom predstavljanja omakla jedna pogreška koju su navijači odmah uočili. Naime, krivo su napisali ime splitskog kluba. Ivković je 2006. godište, igra na poziciji veznjaka, a talijanski medij tvrdi da je jedan od najboljih igrača svoje generacije te pišu kako se dosta velikih klubova interesiralo za mladog hajdukovca, ali da je Roma bila najkonkretnija i igračev agent Elvis Bašanović je početkom tjedna u Rimu dogovorio sve sa slavnim klubom.

Za mladu hrvatsku reprezentaciju do 17 godina Ivković je upisao dva nastupa, protiv Bugarske i Lihtenštajna u listopadu prošle godine. Talijanski klub pratio ga je u obje utakmice i, kako doznajemo, upravo je tada i pala odluka o tome da se krene po njega.

Ivkoviću je ugovor s Hajdukom trebao isteći u lipnju, ali će, kako je potvrđeno Indexu, bez obzira na to splitski klub zaraditi itekako ozbiljan novac za svog mladog nogometaša. Na ljeto je mogao otići besplatno, ali Roma ga je htjela odmah i nije imala problem s plaćanjem odštete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.