LIGE PETICE

Romano: Steven Gerrard se vraća u Premier ligu

Foto: EPA

STEVEN GERRARD uskoro će napustiti klupu Glasgow Rangersa kako bi postao trener Aston Ville u engleskoj Premier ligi. To bi značilo da se nakon tri godine vraća u engleski nogomet. Vijest je objavio izrazito pouzdani talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, koji donosi i detalje.

"Aston Villa priprema papirologiju i ugovore kako bi potvrdila Stevena Gerrarda kao svog novog trenera. Gerrard i čelnici kluba rade na detaljima o njegovom stožeru. Rangers bi trebao dobiti odštetu od 3 milijuna funti", navodi Romano.

Sve je spremno za prelazak

Legendarni igrač Liverpoola i engleske reprezentacije od 2018. godine vodi škotski klub s kojim je u prošloj sezoni osvojio naslov bez poraza u 33 odigrane utakmice.

Celtic, najveći rival Rangersa, ostao je na -20 bodova u pokušaju da uzme deseti uzastopni naslov, čime je Gerrard istaknuo kandidaturu za prelazak u jaču ligu.

Objava o Gerrardovom dolasku mogla bi uslijediti uskoro, svakako prije 20. studenog, kad Aston Villa igra protiv Brightona. Gerrard ima ugovor s Rangersom do 2024. godine, ali može napustiti klub ako netko plati ranije spomenuta tri milijuna funti.

Pročitajte više