RONALDINHO SE VRAĆA? "Imam samo jedan uvjet..."

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETNI svijet još se nada da će se brazilski čarobnjak vratiti nogometu. Ronaldinho se već dugo ne bavi ozbiljnim nogometom, ali širom svijeta igra revijalne utakmice.
 
Jedan od najomiljenijih nogometaša u povijesti, posljednju revijalnu utakmicu odigrao je na Kostariki gdje je oduševio sve na stadionu kada je zagrlio gledatelja koji je utrčao na travnjak kako bi dodirnuo 37-godišnju legendu.
 
U razgovoru za britanski Independent, Brazilac je otkrio jedini način na koji bi se ponovno mogao vratiti na travnjake nakon što je 2015. godine odigrao posljednju službenu utakmicu.
 

 
"Ako postoji momčad koja bi me željela dovesti, a da pritom ne moram dolaziti na treninge, onda bih se odmah vratio", kratko i iskreno rekao je Ronaldinho, koji treninge nikad nije volio.
 
Veliku karijeru Ronaldinho je započeo u Gremiju, a kasnije je igrao za PSG, Barcelonu, Milan te se 2011. godine vratio u Brazil gdje je nosio dres Flamenga i Atletico Mineira. Odradio je još jednu sezonu u meksičkom Queretaru, a karijeru je "završio" nakon samo sedam utakmica u dresu Fluminensea.
 

Pročitajte više