Ronaldo: Na Emiratesu ćemo zabiti tri komada

UNATOČ pobjedi nad Arsenalom, u Manchesteru nisu zadovoljni ishodom prve polufinalne utakmice Lige prvaka. Iako su Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney i Carlos Tevez stvarali prilike pred vratima Almunije samo ga je O'Shea uspio matirati.

Ronaldo je uvjeren kako će u uzvratu vratar Arsenala puno lošije proći.

"Važno je pobijediti, a 1:0 je uvijek dobar rezultat. Mislim da ćemo na Emiratesu odigrati isto kao jučer i zabiti još golova", rekao Ronaldo.

Ronaldo je u drugom poluvremenu sjajnim udarcem pogodio gredu.

"Znamo da smo morali zabiti još golova Arsenalu, ali nismo. To je nogomet, sad idemo u uzvrat zabiti dva ili tri gola. Dominirali smo cijelu utakmicu. Arsenal je sjajna momčad koja vrlo dobro kontrolira loptu, ali nisu stvorili priliku", zaključio je Ronaldo.

"Želim biti poput Giggsa!"

Više od Arsenalove igre Cristiana Ronalda sinoć je impresionirao Ryan Giggs. Kad je ušao na teren umjesto Andersona, Giggs je upisao svoj 800. nastup u dresu "crvenih vragova!"

"To je fantastično, ta brojka zvuči doista ne vjerojatno. 800 utakmica za jedan klub... Zaslužio je to, iza njega je sjajna sezona", rekao je Ronaldo i dodao kako bi "jednog dana i on volio biti poput Giggsa", što su engleski novinari odmah protumačili kao poruku da ostaje u Manchesteru do kraja karijere.

Almunia: Kad dolazim na Old Trafford, očekujem da ću imati puno posla

Španjolac Almunia je sinoć pružio možda i najbolju partiju u dresu Arsenala.

"Prvo poluvrijeme je bilo jako teško jer je United stalno napadao. U drugom poluvremenu sam imao puno posla, ali to uvijek morate očekivati kad dođete na Old Trafford", kaže Almunia.

S.T.
Foto: AFP

Pročitajte više