Ronaldo objasnio proslavu gola i poručio Atleticu: "Ovo još nije gotovo"

Foto: Getty Images/Guliver Image

CRISTIANO RONALDO još jednom je oduševio svijet i pokazao zašto je jedan od najvećih u povijesti. U madridskom derbiju za finale Lige prvaka Portugalac je zabio hat-trick za pobjedu Reala protiv Atletica 3:0.

Ronaldo je stigao do 10 golova u Ligi prvaka ove sezone, a u posljednja trima nastupima zabio je čak osam komada.

Nakon spektakularne utakmice rekao je kako je njegova ekipa odigrala sjajnu utakmicu od početka do kraja, ali da ulazak u finale još uvijek nije osiguran.

"Treba čestitati cijeloj ekipi jer je bila nevjerojatna. Mene je dopalo to da sam zabio tri gola i jako sam sretan zbog toga te što sam dosegnuo 400 golova za Real Madrid", izjavio je Ronaldo i dodao: "Igrali smo dobro od početka do kraja, a golovi su prirodno došli".
 

 
Uzvrat se igra 10. svibnja, ali jedan od najboljih napadača u povijesti poziva na oprez jer tri gola prednosti možda neće biti dovoljno. Nekoliko čudesnih preokreta već smo vidjeli ove sezone.

"Imamo dobru prednost, ali ovo nije gotovo, još uvijek nismo u finalu. Atlético je snažan i moramo biti koncentrirani u uzvratu. Ali danas smo odigrali kompletnu utakmicu", rekao je Ronaldo.

Portugalac je ove sezone zabio 35 golova u 41 utakmici i skupio 12 asistencija.

Ronaldo se osvrnuo i na svoju proslavu gola kada je Realovim navijačima pokazivao da prestanu zviždati i podrže momčad.

"Uvijek dajem sve od sebe, ne želim da mi netko zviždi", rekao je Cristiano.

 

Pročitajte više