Ronaldo: Zahvaljujem svima u Realu, osim jednoj osobi

"HVALA navijačima, svima koji su me podržavali, svim suigračima i svim trenerima u bivšem klubu, osim jednom", izjavio je nekadašnji "Fenomeno", jasno se referirajući na Capella, koji ga je otpisao u Realu.

Ronaldo, koji je s Milanom potpisao ugovor na godinu i pol, priznao je prilikom predstavljanja novinarima kako je tužan što je otišao nakon četiri i pol godine u Madridu.

"Nikada nisam imao problema sa trenerom: on je taj koji mene nije htio. Želim igrati i morao sam tražiti druga rješenja. Posljednja tri mjeseca nisam nikome rekao ni riječi o Capellu, a svašta su mi stavljali u usta, primjerice da sam izjavio kako je on demon", ispovijedio se Roni i dodao kako  mu je "srce podijeljeno, ali i to je život".

"Milan je ostvarenje sna i ja sam presretan. Pred mnom je veliki izazov i jedva čekam zaigrati za svoj novi klub", prenosi Gazzetta dello Sport Ronaldove riječi u kojima nema toliko tuge, nego želje da se što prije svidi navijačima rossonera, što neće biti nimalo lak zadatak, jer osim što je van forme, prije odlaska u Španjolsku je igrao za Inter.

Z.A.

Pročitajte više