Ronaldo: Želimo prvo mjesto u skupini

U UTORAK će u Port Elizabethu, u sklopu Mundijalove skupine G, utakmicu odigrati reprezentacije Portugala i Obale Bjelokosti.

Trenutačno najbolji strijelac engleskog Premiershipa (Didier Drogba) "udarit" će na nekad najboljeg topnika te lige (Cristiano Ronaldo) u utakmici koja bi trebala ponuditi spektakl.

Ipak, Portugalac taj dvoboj ne gleda istim očima kao i većina nogometnog puka.

"Znamo tko je Drogba, istinska nogometna veličina. Ipak, ne smijemo se baviti njime, već se koncentrirati na našu igru, našu taktiku i naše ambicije. To je jedina šansa za pobjedu", veli Ronaldo.

"Najvažnije od svega jest proći skupinu, po mogućnosti osvajanjem prvoga mjesta", dodaje najskuplji nogometaš svijeta čija se reprezentacija uz bjelokošćansku mora sučeliti i s brazilskom izabranom vrstom i Sjevernom Korejom.

"Ne budemo li prvi, igrat ćemo u nastavku protiv Španjolske. Ne mislim niti da bismo se njih trebali bojati, premda su jedni od favorita ovog Svjetskog prvenstva. Igrat ćemo na pobjedu ili barem pokušati doći do nje."

Podsjetimo da je Drogba ozlijeđen (lom desne podlaktice) i upitan za ogled protiv Portugala. Ipak, njegov se nastup očekuje

Pročitajte više