Rukometaše na Plesu dočekalo dvadesetak navijača

Foto: Screenshot

>>> KOMPLETAN RASPORED, REZULTATE, ANALIZE I REAKCIJE IZ NJEMAČKE PRATITE NA INDEXOVOJ TEMI ZA SP. 

HRVATSKA rukometna reprezentacija se nakon osvajanja 6. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj u nedjelju poslijepodne vratila u Zagreb.

Izbornika Červara i igrače na Plesu je dočekalo 20-ak navijača koji su uglavnom skandirali "Lino! Lino!". 

"Najvažnije smo ostvarili, a to je plasman u olimpijske kvalifikacije. Bilo nam je jako teško jer smo na prvenstvo išli bez šest standardnih igrača, a tijekom natjecanja smo ostali i bez Cindrića. Ponosan sam na dečke jer su pokazali karakter. Već sam rekao da ću ovdje biti još samo ovu godinu, a onda ćemo naći nasljednika", rekao je hrvatski izbornik.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Kao sportaši ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali glavni cilj smo ostvarili. Mislim da smo imali fantastičan turnir i da smo napravili dobru momčad koja je spoj iskustva i mladosti. Kiksali smo protiv Brazila i Njemačke. Žao mi je jer smatram da smo mogli barem u polufinale", dodao je Igor Karačić.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više