S Manchesterom je harao Europom, u Francuskoj se osramotio, a s 36 godina vraća se u Premiership

Foto: Getty Images/Guliver Image

PRIJELAZNI rok je završio u najjačim europskim ligama, ali klubovi i dalje mogu dovoditi slobodne igrače, što je iskoristio engleski West Ham i doveo zvučno pojačanje.

Prema pisanju engleskih medija, sutra će se na liječničkim pregledima u Londonu pojaviti nekadašnja zvijezda Monaca, Manchester Uniteda i Juventusa Patrice Evra.

Bivši francuski reprezentativac trenutno je pod suspenzijom UEFA-e koja mu zabranjuje nastupe u svim njenim natjecanjima, ali smije igrati u Premierligi.

Podsjetimo, Evra je teško kažnjen nakon što je prošle jeseni karate udarcem udario vlastitog navijača uoči utakmice Marseillea i Vitorije Guimaraes u Europa ligi. Najprije ga je kaznio njegov posljednji klub, a onda i UEFA koja ga je suspendirala do ljeta 2018.

Engleski mediji pišu da je Evra viđen na treningu West Hama ovog tjedna te da je engleski klub procijenio da može pomoći Hammersima u borbi za ostanak.

36-godišnji branič napustio je Marseille u studenom sporazumnim raskidom ugovora.

Pod aktualnim trenerom West Hama Davidom Moyesom igrao je i na Old Traffordu, a s Crvenim vragovima osvojio je Premierligu pet puta, a jednom Ligu prvaka i klupsko SP.
 
     

Pročitajte više