ZANIMLJIVOSTI

Saha: Ronaldo je često plakao zbog onoga što mu je Van Nistelrooy govorio

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO svijetu se predstavio 2003. godine kada je iz lisabonskog Sportinga prešao u Manchester United, što se za njega pokazalo najboljim mogućim potezom. Ronaldo je došao učiti od Sir Alexa Fergusona i na kraju je postao jedan od najboljih igrača svih vremena.

Međutim, nije Ronaldu u Unitedu uvijek bilo lako. U intervjuu za FourFourTwo nekadašnji napadač Uniteda, Louis Saha, izjavio je da je Ronaldo bio razočaran ponašanjem Ruuda Van Nistelrooya s kojim je dijelio svlačionicu u Unitedu. 

"Ruud je imao veliki ego jer je htio da sve lopte idu na njega. Kad ste gledali razvoj Ronalda i Rooneyja, bilo im je jako teško napredovati uz njega jer im on to nije dopuštao. Ronaldo je čak znao plakati zbog Van Nistelrooya na treninzima. To je bilo kada je preminuo njegov otac i često se svađao s Ruudom koji nije baš razumio što se događa", rekao je Saha pa dodao:

"Te stvari su se događale dosta često i vjerujem da Ruud žali za neke riječi koje je rekao Ronaldu. Cristiano je bio jednostavno zvijer. Ne znam možete li reći da je čovjek kao mi. Mogli ste vidjeti kada je imao 18 ili 19 godina da je to strašan potencijal. Ronaldo je bio najvrjedniji radnik i nogometaš kojeg sam u životu vidio".

Ferguson je očito shvatio da Van Nistelrooy i Ronaldo ne mogu biti u istoj momčadi i odlučio je prodati Nizozemca 2006. godine u Real Madrid. Ronaldo je nakon toga postao glavni igrač Uniteda, a klub je napustio tri godine kasnije kada je i on prešao u Real. 

Pročitajte više