Video: I Štimac pomaže Mamiću da izgradi stadion

MAMIĆ je za djelomičnu obnovu  stadiona odabrao zanimljivog izvođača radova. "Kod Štimca sve štima", geslo je tvtrke koja se bavi izradom kamenih spomenika, grobnica, podprozornjaka, stepenica...

U Dinamu se uvelike pripremaju za - Ligu prvaka. Posljednjih sezona u kvalifikacijama najjačeg klupskog natjecanja na svijetu redovito su ispadali, ali ovog ljeta bit će nositelji u sva tri pretkola koja im stoje na putu do željenog plasmana u skupine.

> Mamić prekinuo pressicu i novinarima tumačio tajne zanata

Ukoliko se uspiju plasirati neće moći Ligu prvaka igrati na Maksimiru zbog čega je već započelo šminkanje nadaleko poznatog rugla.

Sakoman: I Štimac pomaže Mamiću da izgradi stadion

"Počeli smo s ozbiljnim radovima, skinuto je pola stolica i sve se odvija vrlo dobro. Nismo ništa počeli raditi bez dozvole Grada, a sve financiramo sami. Ne znamo još što će biti s terenom niti hoćemo li se upustiti u sanaciju postojećeg semaforu ili nabavu novog. Za mjesec dana me pitajte koliko će sve koštati", pojasnio je direktor stadiona Miljenko Sakoman.


"Rok je do početka prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka. Jučer je počalo iskopavanje glavnog terena, a stiglo je već pola sjedalica. Naručene su kabine za rezervne igrače kao i sjedalice za podešavanje kamera u pressu. Još uvijek pregovaramo s ponuđačima za wc-e i semafor, a trening box na pomoćnom igralištu već smo završili. Promijenjena mu je umjetna trava."

Sakoman je dodao kako su bili jako pažljivi pri odabiru stolica: "Kupili smo ih direktno od proizvođača, samougasive su i bez oštrih rubova ako se slome. Specijalizirane su za otvorene stadione bez krova, a imaju i UV-zaštitu. Uglavnom, proizvođač nam jamči za sve."

Pročitajte više