Salihamidžić: Mandžukić je ključ za Bayern

Foto: Guliver Image/Getty Images; Hina

HASAN SALIHAMIDŽIĆ jedan je od nogometaša koji su igrali i za Bayern i za Juventus, a upravo se ta dva kluba u srijedu sastaju u osmini finala Lige prvaka. 
 
U prvom susretu u Torinu završilo je 2:2, pa je njemački prvak bliže četvrtfinalu...
 
"Do 60. minute Bayern je neviđeno dominirao, čak me zadivilo kako su nadigrali jednu veliku momčad kao što je Juventus. To još nisam vidio, nemoguće je igrati bolje! Jedini je bio problem što su zabili samo dva gola. Pa dva najdefenzivnija Bayernova igrača Joshua Kimmich i David Alaba bili su na 35 metara od gola. I to 60 minuta! Ludo! Impresivno! Kad Bayern tako igra, nitko mu ne može ništa", smatra Salihamidžić.
 
Ipak, talijanska momčad probudila se u posljednjih pola sata.
 
"Moraš pokušati napasti, zadržati loptu, makar kad igraš kod kuće. To nije bio slučaj s Juveom, dok jedna akcija nije sve promijenila. Odjednom su se probudili navijači i Juve je pokazao klasu. I to će im dati hrabrost za uzvrat."
 
 
 
Bivši bosanskohercegovački nogometaš smatra da je ključni igrač talijanskog prvaka Mario Mandžukić.
 
"Mandžukić je ključni igrač! Bit će još jači i bit će u boljem ritmu nego prije dva tjedna", rekao je Salihamidžić za Goal.com.
 
Tko je "Braci" favorit?
 
"Mislim i nadam se da će Bayern proći. No, doći ću na stadion i nadati se sjajnoj utakmici, kao što sam napravio i u Torinu."
 

Pročitajte više