Samuel Eto´o: Barcelona je bolja od nas, morat ćemo igrati perfektno

POUZDANI vezni igrač Barcelone Andres Iniesta ne misli ni na što osim na pobjedu u prvom kolu nove sezone Lige prvaka. Aktualni prvaci Europe u srijedu gostuju kod Intera na San Siru, a Iniesta vjeruje u pobjedu jer smatra da je Barcelona kvalitetnija od Intera.

"U Milano idemo pobijediti jer smatram da smo bolja momčad i da smo se dobro pripremili. Imamo igrače za najviše ciljeve i u svakoj utakmici želimo osvojiti tri boda", mišljenja je Iniesta.
Protiv svoje bivše momčadi igrat će napadač Zlatan Ibrahimović, koji utakmicu dočekuje kao i svaku drugu.

"Govorili su da se u Interu ne osjećam dobro, no to nije istina. Jednostavno sam zaključio da je vrijeme za promjenu. Guardiola i Mourinho su sjajni treneri, s razlikom da je Pep igrao na najvišoj razini i bolje razumije igrače. Moramo otvoriti sezonu u Ligi prvaka pozitivnim rezultatom i spremni smo za veliku utakmicu", rekao je Ibra, koji se potpuno oporavio od ozljede ruke.

"Ne zanimaju me zvižduci na San Siru, a proslava gola stvar je trenutka. Budem li zabio, proslavit ću kako se budem osjećao", dodao je Ibrahimović.

Onaj koji najbolje poznaje Barcelonu iz tabora Intera je Kamerunac Samuel Eto'o. I on je pričao kako nije bio nezadovoljan u Barci pa je naglasio: "Jača su momčad od nas, želimo li bodove morat ćemo igrati savršeno cijelu utakmicu".

Pročitajte više