Sarajevska policija prebila nedužnog navijača?

HRVATSKO Ministarstvo obrane jučer je priopćilo kako je pripadnik Hrvatske ratne mornarice, koji je uhićen zbog sumnje da je tijekom utakmice BiH - Hrvatska policajca nokautirao high-kickom, oslobođen optužbe i pušten kući.

U priopćenju se još spominje kako je u Sarajevo otputovao za vrijeme korištenja slobodnog dana, te da je od 2006. godine, kada je pristupio službi, poznat kao primjeren i uzoran vojnik. Radi se o 21-godišnjem Splićaninu Milanu Topalušiću.

No, Pincom.info sinoć je objavio kako su sarajevski policajci isprebijali mladića, te mu nanijeli teške tjelesne ozljede zbog čega će njegova obitelj pokrenuti postupak protiv sarajevske policije. Pincom.info tvrdi kako je mladić zadobio teške ozljede pa čak i unutrašnja krvarenja jer su se sarajevski policajci željeli osvetiti što je nokautirao njihovog kolegu.

Obitelj mladića, Milana Topalušića, navodno je jučer stigla u Sarajevo po njega, te će preko hrvatskog veleposlanstva i ostalih institucija u BiH pokrenuti postupak protiv sarajevske policije.

Prema informacijama do kojih smo došli od kolega iz BiH medija Topalušić je angažirao i odvjetnika koji je u izjavi za BiH medije potvrdio podizanje tužbe protiv sarajevske policije.

Pročitajte više