Savičević: Ubuduće u kvalifikacijama Srbija protiv Crne Gore

NAJBOLJI crnogorski nogometaš svih vremena, a sada predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore, potvrdio je da je podjela unutar Saveza SiCG konačna, ali da se za definitivni razlaz čekaju rezultati referenduma o neovisnosti Crne Gore, pa da se "dva oka iste glave" bratski rastanu.

"Srbija i Crna Gora će poslije Svjetskog prvenstva u Njemačkoj nastupati odvojeno. Nakon toga lako se može dogoditi da se u nekim od sljedećih kvalifikacija sastanu upravo ove dvije reprezentacije" , objasnio je "Genio" kako se rastanak primakao, ali se odmah ogradio kako i u procesu razdruživanja sportaši ne trebaju sudjelovati.

Savičević je za Kurir izjavio da je rano govoriti o tome tko bi pobjedio u međusobnom susretu dojučerašnjih suigrača, nakon što je predstojećom podjelom broj reprezentacija nastalih na području pokojne SFRJ narastao na šest.

Kad se već o Jugi poveo razgovor, Dejo nije izdržao ne izraziti žaljenje što se raspala država 1991. i uvjeren je da smo "ostali na okupu" da bi ta reprezentacija, po njegovim mišljenju zenit dosegla sredinom devedesetih i kako bi bila svjetski ili europski prvak.

Z.A.

Pročitajte više