Scholes: Samo se jedan igrač u Premiershipu može usporediti s Brunom

Foto: Epa

BRUNO FERNANDES je ove zime iz Sportinga došao u United spasiti posrnulog velikana i, ako je suditi po početku, na dobrom je putu. Nakon samo nekoliko utakmica Portugalac se nametnuo kao lider momčadi.

United ga je u siječnju za 55 milijuna eura doveo na Old Trafford, a Bruno je već počeo opravdavati uloženo. Navijači su oduševljeni i smatraju da je u klub trebao doći odavno, a novinari i legende kluba natječu se tko će s više hvalospjeva pisati o sjajnom Portugalcu.

United je sinoć s 5:0 pregazio Club Brugge i plasirao se u osminu finala Europa lige, a Bruno Fernandes bio je prvo ime susreta. Zabio je penal o kojem danas priča cijela nogometna Engleska, a uz to je bio motor momčadi. Svojom je igrom oduševio i legendarnog Paula Scholesa, koji je u posljednje vrijeme bio dežurni kritičar događanja na Old Traffordu.

''Bila je to savršena noć za United, a Fernandes se isticao. Kontrolirao je ritam i tempo igre. Izgleda da je oživio ovu momčad. Sad svi žele gledati United jer momčad igra bolje, življe, sigurnije i uzbudljivije'', kazao je Scholes za BT Sport.

''Kad dovedete stranog igrača, obično treba proći vrijeme prilagodbe. Njemu nije trebalo. Nadam se da će ovakvu igru zadržati do kraja sezone. Kad pomislim na Fernandesa, samo mi jedan igrač pada na pamet. Naravno, to je Kevin De Bruyne. Kevin je najbolji igrač Premiershipa, a Bruno je taj rang'', kazao je slavni Englez.

Pročitajte više