Schumacherov bliski prijatelj ovim izjavama otkrio njegovo pravo stanje?

Foto: EPA-EFE

BIVŠI Ferrarijev šef i predsjednik FIA-e Jean Todt bacio je u razmišljanje sve fanove Michaela Schumachera koji je danas napunio 50. godinu. Nadu u oporavak slavnog Nijemca budi to što je u njegovom domu Todt gledao Veliku nagradu Brazila.

"S njim sam gledao mnogo utrka, prije i poslije nesreće. Gledali smo ih mnogo zajedno i još ćemo ih mnogo gledati", rekao je Todt, inače njegov veliki prijatelj.

Od Schumacherove teške nesreće na skijanju u Francuskoj prošlo je šest godina. Provjerenih informacija o njegovom stanju je jako malo pa i su riječi njegove supruge Corinne, koja rijetko javno istupa, od velikog značaja.

"Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da činimo sve što je moguće da mu pomognemo", poručila je prije nekoliko dana pa dodala:

"Molim Vas za razumijevanje što ovako osjetljive teme poput zdravlja držimo u privatnosti, to su bile i Michaelove želje. Hvala vam puno za prijateljstvo i želimo vam zdravu i sretnu 2019. godinu."

Podsjetimo, sve se dogodilo 29. prosinca 2013. godine. Michael i njegov sin Mick su bili na skijanju u francuskom Maribelu. U jednom trenutku Nijemac je otišao izvan staze i zapeo za kamen koji ga je odbacio desetak metara u zrak. 

Pao je i udario glavom o kamen, a bez obzira na to što je imao kacigu, posljedice su bile dramatične.

Pročitajte više