Sensi tjera Capella u Real

ODNOSI između predsjednika talijanskog nogometnog prvoligaša AS Rome, Franca Sensia i trenera rimske momčadi, Fabia Capella ponovo su se zaoštrili.

Sensi se očito pod svaku cijenu želi riješiti Capella, međutim raskid ugovora koštao bi ga previše. "Nadam se kako će Capello ipak napustiti klub. Ukoliko želi u Real vrlo rado ću ga pustiti," kazao je Sensi, dodavši: "Capello me opljačkao. Njegov ugovor me uništava."

Kontraverzni strateg nije se previše uznemirio porukama iz "vječnog grada". "Ja sam trener Rome još dvije godine i uopće se ne želim zamarati raznim kombinacijama," poručio je Capello, koji se trenutačno nalazi na odmoru u Marbelli.

Odlaskom Vicente Del Bosque iz Real Madrida, španjolski tisak počeo je nagađati kako bi upravo Capello mogao biti novi trener "Kraljevskog kluba". "U Španjolsku sam došao na odmor, a ne u potragu za poslom. U Italiji mi je sjajno i nemam namjeru napustiti Apenine," dodao je Capello, koji je 1997. godine predvodio Real Madrid do naslova španjolsog prvaka.

Pročitajte više