Ševčenko očekivao grijanje klupe u Milanu i to mu ne smeta

VELIK  je broj onih koji propitkuju isplativost Andrija Ševčenka u dresu Milana. Unatoč takvima, ukrajinski nogometni reprezentativac smatra da nije rekao svoju posljednju riječ na terenu.

Ševčenko se od prepoznatljivog igrača u vršku Milanova napada upustio u avanturu u londonskom Chelseaju, gdje je bačena sjena na njegovu karijeru. Pravu priliku nije dobivao, čekao je svojih pet minuta dvije godine, a kada ih nije dočekao odlučio se na povratak u klub koji ga je proslavio u Europi. Ipak, niti u Milanu 32-godišnjem napadaču ne ide sve po planu, pa je ove sezone za "rossonere" sakupio tek 901 minutu.

"Nikada nisam zažalio što sam se vratio. Trebao sam se fizički podići i u tome sam uspio. Nisam mnogo korišten, a spreman sam. Ipak, to me ne smeta, jer kada sam se vraćao, rekao sam da ću prihvatiti ono što će mi biti ponuđeno", kaže Ukrajinac.

"Nisam očekivao da će mi itko išta pokloniti, bio sam svjestan da dolazim u momčad u kojoj ću imati status posljednjeg napadača. To sam očekivao i u skladu s time se ponašam i ponašat ću se do samoga kraja", zaključio je.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više