Sevillin heroj uspješno operiran

Foto: Guliver Image/Getty Images

TRENER Seville Eduardo Berizzo uspješno je operiran nakon što mu je prošli tjedan dijagnosticiran rak prostate, objavio je u srijedu španjolski prvoligaš.
 
> "IMAM RAK" Sevillin trener otkrio igračima na poluvremenu, a oni su u nastavku izveli čudo
 
48-godišnji Berizzo je prošli tjedan vijest da je bolestan objavio svojim igračima u poluvremenu utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola u trenutku kada je Sevilla gubila 0:3 i izgledala totalno bezidejno i preplašeno na terenu.
 
U nastavak utakmice njegovi igrači ušli su kao potpuno drugačija momčad. Miševi su postali lavovi. Tempom i igrom razbili su Redse, stisnuli su ih na njihovu polovicu i polako su grickali prednost. U zadnjim sekundama kod rezultata 2:3 Sevilla je imala korner, zadnju priliku da dođe do čudesnog povratka. 
 
Sarabia je poslao centaršut pred gol, gdje je Klavan loše očistio, a Gustavo Pizzaro iz gužve je zabio za 3:3 i opći delirij na tribinama i terenu. Tribine su se tresle, a svi su igrači Seville potrčali u zagrljaj svom treneru.

Klub je objavio da će Berizzov oporavak ovisiti o njegovom "post-operativnom napretku u sljedećih nekoliko dana", prenose španjolski mediji.
 
Privremeno vođenje momčadi preuzeo je pomoćni trener Ernesto Marcucci.
 
Berizzo je imenovan trenerom Seville na ljeto i to na dvije godine nakon što je tri godine proveo na klupi Celte Vigo.
 
Podsjećamo, Berizzo je i kao igrač bio neustrašiv ratnik tako da ishod operacije ne čudi. Berizzo nikad nije bio čovjek koji bi se predao bez velike borbe.

Pročitajte više