HNL

Šibenik objavio priopćenje nakon što je trener postao pozitivan na koronu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TRENER novog prvoligaša Šibenika Krunoslav Rendulić danas je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a u samoizolaciji su i trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

Pomoćni trener Klaudio Vuković dao je izjavu uoči današnje prozivke i treninga te potvrdio informaciju.

''Izvršit ću prozivku jer nam je prije sat vremena došla vijest da trener Rendulić ima koronavirus. Svi oni koji su imali kontakt s njim u zadnjih 48 sati su u samoizolaciji. Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi'', rekao je Vuković za Šibenik.in.

Nakon objave Vukovićevog komentara Šibenik je objavio priopćenje na svojim stranicama koje prenosimo u cijelosti.

"S ciljem točnog i potpunog informiranja javnosti HNK Šibenik službeno želi potvrditi da je trener prve momčadi Krunoslav Rendulić pozitivan na Koronavirus (SARS-CoV-2)

Trener Rendulić se osjeća dobro i trenutno ne pokazuje simptome bolesti. U stalnom je kontaktu s epidemiološkom službom te se nalazi u samoizolaciji. Član stručnog stožera (trener vratara) Ivica Matas i cjelokupna Uprava kluba koju čine Josip Bulat, Jure Zoričić i Ivan Bulat zbog ostvarenog kontakta nalaze se 14-dnevnoj samoizolaciji.

HNK Šibenik također želi podsjetiti da je poštivao preporuke i mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te će se tijekom sljedećih dana vršiti dezinfekcija cjelokupnog športskog objekta Šubićevac. Isto tako, nadzirat će se sve ostali zaposlenici HNK Šibenik-a i Javne ustanove Športski objekti Šibenik."

Pročitajte više