Sinovčić prekrižio Hajduk: Subašić i Tomasov neće na Poljud!

"HAJDUK ne zna što hoće.", nije daleko od istine Reno Sinovčić, vanjski suradnik NK Zadar, u kojeg maksimalno povjerenje polažu nadareni nogometaši Marin Tomasov i Danijel Subašić.

Dvojac sa Stanova već duže vrijeme privlači pozornost Dinama i Hajduka, pa Sinovčić može u miru taktizirati. Teren je prvi operativac Zadra pripremao tijekom cijele sezone, optužujući Hajdukovce da upropaštavaju mlade talente. Samo jedan u nizu nezadovoljnika koji odlazi s Poljuda je Ante Rukavina, najveća nada hrvatskog nogometa. Sinovčić ne želi da se ista stvar dogodi njegovoj djeci, iako niti s Mamićem nikada ne zna što može očekivati. U posljednjim izjavama Sinovčić se bazirao većinom na Hajduk, obzirom da su Hajdukovi čelnici, ali i neke ljudi iz NK Zadra s ishitrenim izjvama Tomasova i Subašića već preselili na Poljud.

Tako je sportski direktor sa Stanova profesor Josip Bajlo istaknuo da su pregovori s Hajdukom oko prodaje vratara Subašića pri samom kraju.

"Hajduk ne zna što hoće! Nitko iz Splita nije sa mnom o njima razgovarao, tako da je gotovo sigurno da ni Subašić, a pogotovu Tomasov, neće prijeći u Hajduk."

"Očekujem prave razgovore i pregovore, njima će se i formirati cijena. Svaki se klub, pa tako i Hajduk, mora normalno ponašati, danas neko ime više ne znači kao prije, važan je samo posao. Nije nemoguće da obojica ostanu u Zadru, dobili su, uostalom, na korištenje stanove.", dodao je Reno.

D.R.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.