NBA

Skip Bayless: Jokić se igra s Clippersima

Foto: Getty Images / Guliver Images

POZNATI sportski komentator Foxa Skip Bayless nahvalio je Nikolu Jokića zbog predstave u zadnje dvije utakmice protiv Los Angeles Clippersa u polufinalu Zapadne konferencije. 

Podsjetimo, zahvaljujući Jokiću, Denver je okrenuo 16 poena minusa u petoj utakmici i 19 poena u šestoj utakmici serije pa će se sada o pobjedniku polufinala Zapada odlučivati u majstorici.

"Jokić je bio nezaustavljiv. Poigrava se s Clippersima, kao da kaže: 'Da vidim mogu li imati još veći luk kod ovog šuta, mogu li loptom dodirnuti strop dvorane'. Potpuno je nezaustavljiv, igra kao da mu je sve ovo šala, doista je kao Joker. Radi što god želi", napomenuo je Bayless.

Bayless je novinar više od 30 godina, a veliku popularnost počeo je dobivati početkom stoljeća kada je na ESPN-u bio jedan od začetnika sportskih debata kakve danas gledamo na gotovo svakoj sportskoj televiziji u SAD-u. Problem je što ga u puno navrata vode emocije umjesto razuma, ali je vrlo karizmatičan i uvijek govori ono što misli, bez glume, koliko god nekada nelogično zvučao.

Kada nije emocionalno uključen u neku temu (obožava Michaela Jordana, a ne može smisliti neke teme) objektivno može analizirati situaciju kao što je ova oko Nikole Jokića.

Koliko je popularan dovoljno govori podatak da ga na Twitteru prati tri milijuna ljudi.

 

Pročitajte više