TRANSFERI

Sky: Boban i Maldini spremaju velik posao na relaciji Milano - Monaco - Madrid

Screenshot: YouTube

MONACO je na korak od dogovora s Milanom oko transfera Andrea Silve u Kneževinu, čime bi Milan osigurao sredstva koja su mu potrebna za dovođenje Angela Corree iz Atletico Madrida. 

Sky javlja da je Silva sve dogovorio s Monacom, a navodi kako su i klubovi postigli dogovor oko odštete od 30 milijuna eura uz moguće bonuse ovisno o uspjehu Silve i njegova budućeg kluba. 

Portugalac je napustio Milanov kamp u Bostonu kako bi finalizirao transfer. Milan sada može krenuti po Correu za kojeg Atletico Madrid traži 50 milijuna eura. Također, nakon Silvina odlaska talijanski mediji uvjereni su kako nijedan drugi Milanov napadač neće napustiti klub do kraja ovog ljeta. 

Spekuliralo se o mogućem transferu Patricka Cutronea u Wolverhampton, ali ta priča ovim dogovorom pada u drugi plan jer Milan ne može ostati samo na jednom napadaču na početku priprema za novu sezonu. 

Boban i Maldini pokušavali su ranije dovesti Andreja Kramarića, ali ta priča očito nije imala sretan završetak pa su se sada okrenuli Correi i pronašli način da ovim trokutom dogovora dobiju u šansu za dovođenje nogometaša koji bi im inače bio preskup. 

Pročitajte više