Slaven Bilić pozvao dva nova igrača

IZBORNIK mlade hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je danas imena 20. nogometaša na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, koja će se igrati 17. ožujka, u 16. sati u Vinkovcima.

Na Bilićevom popisu su: Tomislav Vranjić, Dario Krešić, Mladen Pelaić, Dario Bodrušić, Luka Vučko, Leon Benko, Filip Marčić, Ante Tomić, Goran Mujanović, Mario Grgurović, Ognjen Vukojević, Hrvoje Čale, Stipe Lapić, Ivica Vrdoljak, Tomislav Labudović, Josip Mišić, Goran Ljubojević, Hrvoje Čustić, Karlo Primorac i Luka Modrić.

Od novih imena Bilić je je u reprezentaciju do 21. godine pozvao vratara njemačkog drugoligaša Eintrachta iz Triera Daria Krešića i stopera ruskog Kuban Krasnodara Stipu Lapić, a poziv može dobiti i Tonči Skroče, koji je došao iz Australije i pripremat će se s igračim do 19 godina.

Bilić je izrazio žaljenje, što uz seniorsku, i mlada reprezentacija neće moći odigrati prijateljsku utakmicu u Dublinu s odgovarajućom selekcijom Irske i to samo zato što oni igraju drugačiji nogomet.

"To nikako ne znači da ćemo utakmicu s BiH shvatiti neozbiljno, jer će nam to biti jedna od rijetkih prilika za uigravanje momčadi koja već ima svoju fizionomiju i u kojoj vlada dobra atmosfera", rekao je Bilić.

Pročitajte više