Slavili prolaz, a onda ih je Valencia šokirala u 93. minuti. Ispali su

Foto: Screenshot

KAKVA drama u Krasnodaru. Rusi su protiv Valencije imali sve, imali su prolaz u četvrtfinale Europa lige, a onda su doslovno u zadnjoj sekundi ostali bez svega.

Španjolci su u Krasnodar stigli s prednošću od 2:1 s Mestalle. Do 85. minute se činilo da će zadržati 0:0 i da će se plasirati među osam najboljih, ali onda je počelo ludilo. Pet minuta prije kraja Sulejmanov je zabio fantastičan gol s 20 metara.

Stadion je eksplodirao i Rusi su imali prolaz, a onda šok u zadnjim sekundama kad je Geuedes zabio za 1:1. U tom trenutku svi igrači Krasnodara su od muke popadali po travnjaku.

Chelsea je u Kijev stigao sa prednošću od 3-0 iz prve utakmice i sve nade Dinama, ako ih je i bilo, srušio je već u 5. minuti pogotkom Oliviera Girouda. Francuski napadač još je dva puta zatresao mrežu (33, 59), a po jedan pogodak dodali su Marcos Alonso (45+1) i Callum Hudson-Odoi (78) za uvjerljivu 5-0 pobjedu londonskog kluba. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za londonski sastav, dok Josip Pivarić zbog ozljede nije nastupio za Dinamo Kijev.

Napoli je, također, došao sa komotnom prednošću od 3-0 u Salzburg, a nakon ranog gola Arkadiusza Milika, u 14. minuti, domaćinima je jedino preostalo da se na dostojanstven način oproste od Europe i to su učinili pobjedom 3-1.

Pročitajte više