Slišković razočaran igrom Hajduka

BLAŽ SLIŠKOVIĆ, trener Hajduka i bosansko-hercegovačke reprezentacije nije nimalo zadovoljan igrom svoje momčadi u subotnjem remiju s Osijekom.

Iako su nakon pobjede nad mađarskim Vasasom iz Hajduka stizale samo riječi hvale za srednji red Leko-Kranjčar-Biščević, protiv razigranog Osijeka koji je igrao sa deset igrača, tri veznjaka nisu pružili očekivano.

Slišković je u razgovoru za Sportske novosti otvoreno kritizirao igru svoje momčadi na gostovanju u Gradskom vrtu.

"Izvukli smo dosta pouka, malo se pozitivnog moglo vidjeti u ovako lošoj igri, koja je donijela puno razočaranja. Kako meni, tako još više navijačima." - izjavio je Baka, pa dodao: "Nismo imali organizaciju igre, prepustili smo našim stoperima Vučku i Žiliću da dugim loptama hrane napadače."

"Preskakali smo igru i vezni red, ali nije pogreška u Žiliću i Vučku, već u igračima koji bi trebali dolaziti po loptu. Nije bilo kretanja bez lopte, svi su čekali da se lopta dobije u noge." - kazao je Slišković.

Trener Splićana smatra da je njegova momčad potkraj utakmice podbacila na psihološkom planu, zbog čega je u konačnici zadovoljan i bodom, budući da je Osijek na samom kraju susreta imao nekoliko stopostotnih šansi.

"Imamo 2:2 i 25 minuta do kraja i umjesto da organiziramo pet kvalitetnih napada koje ćemo završiti centaršutom s boka, mi smo pokušali sve učiniti na brzinu. Totalna neorganiziranost." - kazao je Slišković, pa dodao: "Kažem Hrmanu "ne idi gore", a on pet minuta prije kraja završi na njihovih 16 metara dok Vučko ima loptu u našem kaznenom prostoru. I nama sijevne kontra po desnoj strani gdje je Hrman ostavio prostor. Pa ne mogu ja igraču od 30 godina govoriti takve stvari."

Pročitajte više