Slišković: To s Kranjčarom je samo priča

TRENER Hajduka Blaž Slišković uvjeren je kako od dolaska Nike Kranjčara na Poljud neće biti ništa, iako sportski direktor kluba Igor Štimac već neko vrijeme uvjerava javnost da je njegova ponuda za Niku jedna od najkonkretnijih.

Slišković se s igračima Hajduka trenutno nalazi na pripremama u Međugorju, gdje svoje pulene svaki dan podvrgava velikim naporima, u koje je uključeno i istrčavanje 12-kilometarske trase, piše Večernji list.

"Skeptičan sam jer je stotinu poslova započeto, a nije završeno. Sve dok ne potpiše ugovor, za mene je to s Kranjčarom samo priča. Eto, bili su sigurni i Mikulić i Balatinac, pa nisu došli." – kazao je Baka komentirajući mogućnost dolaska Nike u Hajduk, pa dodao: "Svoje sam rekao Štimcu, veselio bih se da Niko dođe, ali neću ulaziti u to kako će doći. Vodim momčad kao da Nike nema, a ako dođe, dobro došao."

Slišković je, unatoč činjenici da će hrvatski reprezentativac Mato Neretljak najvjerojatnije napustiti Hajduk, uvjeren da će Splićani nastavak sezone dočekati u boljoj formi od one u kojoj su završili polusezonu.

"Ode li Neretljak, izgubit ćemo kvalitetu. Ali, dovođenjem tri-četiri igrača više smo dobili. Još kad se riješe novčane teškoće. Uprava radi na tome, Štimac mi je dao neka jamstva, mogućom zaradom od Neretljakove prodaje igračima će biti plaćena dugovanja. Da, Hajduk će na proljeće biti bolji nego u prvom dijelu prvenstva." – zaključio je Slišković.

Pročitajte više