ALEKSANDAR RAKIĆ

Smith o srpskom borcu: Tri puta me udario i završio sam na je***im štakama

Foto: Getty Images/Gulilver Image

SRPSKI UFC borac Aleksandar Rakić prošlog je vikenda ostvario najveću pobjedu u karijeri. Jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Anthonyja Smitha, bivšeg izazivača, što mu je na novim rang listama donijelo petu poziciju u poluteškoj diviziji.

Rakić je do dominantne pobjede stigao najvećim dijelom zbog snažnih low kickova kojima je suparniku unakazio noge. U razgovoru za Sirus XM Smith je rekao: "Noga je užasno. Na štakama sam, u nedjelju nisam mogao ustati iz kreveta. Daju mi lijekove, hlade i lede nogu, mažu kreme, cijeli liječnički tim je tu zbog moje noge. Sad sam malo bolje, ali morat ću napraviti pauzu između četiri i šest tjedana da ponovno počnem trenirati u punoj brzini."

Koliko Rakić snažno udara najbolje je opisao usporedbom s bivšim suparnicima: "Ovo mi je bio 49. meč u karijeri i nikad nisam tako nešto doživio. Udario me samo tri puta i sad sam na jebenim štakama, to je ludost. Hector Lombard me udario 32 puta i nije mi bilo ništa", rekao je Smith te zaključio kako je zbog ozljede noge morao promijeniti taktiku i pokušati borbu odvesti u parter.

Pročitajte više