Solari na sastanku kritizirao Modrića i igrače

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL je već u ožujku ostao bez ijednog važnijeg trofeja ove sezone. Klub iz Madrida ima čak 15 bodova manje od vodeće Barcelone, od koje je ispao u polufinalu Kupa kralja, dok ga je u osmini finala Lige prvaka senzacionalno eliminirao Ajax. U klubu vlada napeta atmosfera pa je tako, prema pisanju španjolskih medija, kapetan Sergio Ramos direktno optužio predsjednika Florentina Pereza za neuspješnu sezonu, a trener Santiago Solari pogubio je konce u svlačionici.

Trener Reala obrusio se na nekoliko igrača, a u pitanju su Isco, Bale, Marcelo, Kroos, Asensio, Modrić...

Kako navode mediji u Španjolskoj, Solari je održao sastanak s igračima na kojem je Iscu zamjerio to što ne pazi na kilažu, zbog čega nije ni sjena onog igrača koji je nekada bio najtraženiji u Europi. Također, Baleu je poručio kako više nema kredita te kako je klub, kao i on sam, razočaran njegovom igrom i ponašanjem. Onda je na red došao Marcelo, kojem je rekao da je u jako lošoj formi i da će ostati na klupi sve dok ponovno ne zaigra kako zna.

Kritizirao je Solari i Kroosa, Asensija i Modrića, od kojih je očekivao više u sada već uništenoj sezoni, a zbog sastanka je kasnio na presicu uoči meča u La Ligi, piše dobro upućena Marca. 

Gotovo je izvjesno kako bivši igrač Reala neće voditi momčad i sljedeće sezone, a u Madridu se sprema prava revolucija na ljeto s novim trenerom, pa je pitanje tko će na kraju ostati jer su mnogi na izlaznim vratima Bernabeua.

Real večeras od 20:45 sati gostuje Valladolidu, a Solari neće moći računati na ozlijeđene Carvajala, Llorentea, Vasqueza, Balea, Viniciusa i Mariana, dok Isco opet nije pozvan. Ramos je suspendiran, ali je kao kapetan otišao s ekipom kako bi im bio podrška u ovim teškim trenucima. 

Pročitajte više