Soldo na korak od otkaza: Nakon kriznog sastanka s predsjednikom, Koln mora pobijediti St. Pauli

BILD izvještava da je hrvatski trener Kölna jučer ujutro održao krizni sastanak s klupski predsjednikom Wolfgangom Overathom.

Podsjetimo da ovaj izvor već danima piše o mogućem otkazu kojeg njemački nogometni Bundesligaš sprema hrvatskom stručnjaku doživi li njegova momčad treći uzastopni poraz na startu sezone. Uvodna dva pretrpjeli su od Kaiserslauterna (3:1) i Werdera (4:2). Slijedi im gostovanje kod St. Paulija.

Slatko-kiseli osmijeh ponudio je Soldo izvjestiteljima Bilda prije no što je objasnio o čemu je pričao s klupskim predsjednikom, tvrdi tiražni njemački list.

"Nije se radilo ni o čemu posebnom, bio je to sastanak kakvog održavamo svaki mjesec. Zajedno smo doručkovali i pričali o trenutačnoj situaciji. Ništa značajno, atmosfera je bila opuštena", tvrdi Soldo.

"Opušteni razgovor kod nule na kontu bodova i sedam primljenih golova u dvije odigrane utakmice - jako teško", piše Bild.

Za viđenje situacije upitan je i Overath koji je kazao da je "interni razgovor bio dobar".

Bild nudi ponovno isti zaključak - "padnu li Soldine trupe kod St. Paulija bez otpora, igračke strasti i vatre bit će to vjerojatni kraj za Hrvata. S time se slaže cijeli klupski odbor."

Pročitajte više