Sopićeva izjava je hit. Podijelila ju je stranica sa 7.6 milijuna pratitelja

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

BRITANSKI sportski medij SportBible na Instagramu je podijelio izjavu trenera Rijeke Željka Sopića. Podsjetimo, Sopić je protekli tjedan komentirao glasinu da ga želi dovesti Aberdeen, škotski klub koji je 1985. i 1986. vodio legendarni Alex Ferguson, koji je u Manchester Unitedu stekao status jednog od najboljih trenera u povijesti nogometa. "Tamo stalno pada kiša, a to nikako nije dobro za moju frizuru", komentirao je Sopić.

SportBible, koji na Instagramu prati 7.6 milijuna ljudi, podijelio je tu izjavu i uz nju napisao: "Trener Rijeke Željko Sopić demantirao je sve poveznice s Aberdeenom zbog lošeg vremena u Škotskoj. Škotska momčad i dalje je u potrazi za novim trenerom zbog iznenađujućeg odlaska Neila Warnocka nakon pobjede u Škotskom kupu protiv Kilmarnocka."

Aberdeen je na devetom mjestu škotskog prvenstva u konkurenciji 12 klubova

Sopić je 49-godišnji trener koji je prošle sezone spasio Goricu od ispadanja iz SuperSport HNL-a. Potom je preuzeo riječku momčad naslijedivši je od Sergeja Jakirovića i sada s njom radi fantastičan posao. Nalazi se na vrhu SHNL-a s 59 bodova, Hajduk je drugi s 55, a Dinamo treći s 54 boda i utakmicom manje. Također, Rijeka će u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa igrati protiv Lokomotive.

Sopić u Hrvatskoj lovi duplu krunu, a u Škotskoj bi ga čekala borba za ostanak u tamošnjem Premiershipu. Aberdeen je prošle sezone bio treći, dok je pred kraj ove tek na devetome mjestu prvenstva koje broji 12 klubova.

Pročitajte više