Spahija: Znamo da nas čeka vruće gostovanje

KOŠARKAŠI Valencije, koje uspješno vodi hrvatski trener Neven Spahija, u utorak će gostovati u Jeruzalemu kod Hapoela u 5. kolu Top 16 faze Eurocupa.

Valencia je nastup u skupini J započela domaćim porazom od Hapoela, ali je nakon toga ostvarila tri pobjede. Spahijina momčad mogla bi eventualnom pobjedom napraviti ključni posao za plasman među osam najboljih, pogotovo ukoliko ostvari pobjedu s više od četiri koša razlike.

Hapoel i Valencia imaju po tri pobjede i poraz, a s omjerom 2:2 prati ih UNIKS iz Kazana, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Marko Popović i Krešimir Lončar. Bez izgleda za daljnji plasman je Galatasaray koji je izgubio sve četiri utakmice u skupini J.

"Momčad je spremna i u dobrom stanju. Nemamo nikakvih problema s ozljedama i spremni smo na težak dvoboj koji nas čeka. Pogledali smo videosnimke sa zadnjih utakmica Hapoela i svjesni smo da će njihovi navijači prirediti vruću atmosferu. Neće nam biti ugodno s tog aspekta. Moji igrači znaju koliko je ovo važna utakmica, u dobroj smo formi i nadamo se dobrim vijestima", izjavio je Spahija.

 

Pročitajte više